Aanvullende info
Links
Service
Sitemap
Service van Spieringhs

Spieringhs Beletteringen neemt u graag zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw dagelijkse werkzaamheden.

Haal- en brengservice
Om welk vervoermiddel het ook gaat, vrachtwagen, oplegger, tractor, motor of aanhanger; wij halen uw te beletteren transportmiddel graag bij u op. Wij hebben de bevoegdheid – indien nodig met gebruik van onze handelaarkentekens – elk vervoermiddel te besturen. Snel en efficiënt staat uw voertuig in onze werkplaats om de belettering aan te brengen. Omdat we veel van de werkzaamheden kunnen voorbereiden, hoeft u uw voertuig maar kort te missen. Uw chauffeurs blijven intussen gewoon bezig met hun dagelijkse taken!

Beletteren op uw eigen lokatie is uiteraard ook mogelijk.

Hoogwerkservice
Belettering op een hoge en moeilijk bereikbaar plaats? Of heeft uw lichtreclame onderhoud nodig?

Geen probleem; met onze hoogwerker kunnen we nagenoeg elke plek bereiken. Vooraf inspecteren we de locatie, zodat we effectief én veilig aan het werk kunnen. Spanframes monteren op het dak, raambeletteringen op de derde verdieping of hooggeplaatste lichtbakken reinigen is met onze hoogwerker snel en vakkundig opgelost. Zonder dat u er omkijken naar heeft. En mocht de situatie zo zijn dat we met onze eigen hoogwerker toch niet uit de voeten kunnen, dan zorgen wij voor een alternatieve oplossing.

Benieuwd hoe wij ook u werk uit handen kunnen nemen? Neem dan even contact met ons op voor een passende oplossing!Volg Spieringhs Beletteringen op haar weblog! Volg Spieringhs Beletteringen op Twitter! Het gezicht van Spieringhs Beletteringen vindt u op onze Facebook pagina Meer van Spieringhs Beletteringen op YouTube!