Nr. 21 ? September 2010
SIGNalement
de geschiedenis van Spieringhs Beletteringen in het kort
20 jaar beletteren. 20 jaar bouwen. 20 jaar investeren. 20 jaar onderhandelen. 20 jaar bouwen aan de juiste relaties. 20 jaar ontwikkelen en uitbreiden. 20 jaar samenwerken. Spieringhs Beletteringen uit Esbeek blikt dit jaar heel even terug op een bewogen geschiedenis, maar blikt veel liever nog vooruit!

In de afgelopen 20 jaar is er gebouwd aan een sterk, all-round signbedrijf. Huub Spieringhs begon zijn onderneming vanuit zijn slaapkamer, met niet veel meer tot zijn beschikking dan een computer en een snijplotter. Met veel inspiratie, doorzettingsvermogen en creativiteit bouwde hij het bedrijf uit tot wat het nu is:
een betrokken team van werknemers bedenkt, ontwerpt en realiseert passende oplossingen voor elk reclamevraagstuk vanuit de goed uitgeruste werkplaats in Esbeek.
Van autobelettering tot reclamebord, van bewegwijzering tot lichtreclame, van car wrapping tot contourmarkering, van narrowcasting tot mega-ledschermen, van interieurbouw tot exterieur.

Bij de lokale ondernemers is Spieringhs Beletteringen een begrip. Maar ook nationaal en internationaal bekende bedrijven vonden de weg naar ons bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan Renault Trucks, Douwe Egberts, De Beekse Bergen, van Loon Racing of Laco Nederland. Geen project is ons te groot of te gek.

Bijblijven
Wil je nu en in de toekomst op de hoogte blijven van gerealiseerde projecten, noviteiten in de sign-branche en alle andere zaken rondom Spieringhs Beletteringen? Volg ons dan online via:
• onze website: www.spieringhs.nl
• onze blog: gesignaleerd.blogspot.com
• twitter: twitter.com/Spieringhs